Export naar Engeland begint op het internet

Export naar Engeland begint op het internet
Nederland is een exportland en Engeland is haar belangrijkste afzetmarkt. Het is dus logisch dat er veel zakelijk verkeer is tussen Nederland en Engeland. Vroeger waren met name de beurzen het belangrijkste om zaken te doen in Engeland en in contact te komen met potentiƫle klanten. Uiteraard is dit nog steeds een populaire manier van contact maken. Echter is het verkrijgen van nieuwe zakelijke contacten door de komst van het internet en Google een stuk eenvoudiger en goedkoper geworden. Ook in Engeland is Google de belangrijkste bron van informatie. Als u dus uw marktaandeel in Engeland wilt vergroten is het van groot belang om uw internetpresentatie uit te breiden met een Duitse website die voldoet aan de wensen en eisen van Engeland. Deze eisen zijn nu eenmaal anders dan die van Nederlanders. Met export naar Engeland kunnen wij u als geen ander helpen. Wij hebben jarenlange ervaring met het bouwen van websites voor de Duitse markt en online marketing in Engeland.

Export naar Engeland vanwege internet veel eenvoudiger geworden
Door de opkomst van het internet en zoekmachines zijn landsgrenzen vervaagd en is marketing in Engeland vele malen eenvoudiger geworden. Sterker nog: om zaken te doen in Engeland en andere landen is internet juist de manier, aangezien internet de landen letterlijk verbindt. Als u gaat ondernemen in het buitenland wordt het aanspreken van uw relaties in hun eigen taal zeer gewaardeerd. Een Duitse website met o.a. Duitse teksten is geen leuke bijkomstigheid, maar een essentieel onderdeel in het wel of niet behalen van succes. Let wel, enkel een Duitse website met Duitse teksten is nog steeds niet voldoende om daadwerkelijk met potentiƫle klanten in contact te komen. Een goede online vindbaarheid van uw Duitse website is daarnaast ook van essentieel belang. Duitsewebsite.nl beschikt over jarenlange ervaring in Duitse online marketing en zorgt ervoor dat u ook daadwerkelijk hoog in de resultaten van de Duitse zoekmachines komt, zodat Duitsers uw website snel en gemakkelijk kunnen vinden via Google.de. De spelregels voor zoekmachine optimalisatie in Engeland zijn echter wel anders dan in Nederland. Daarom is het van belang om u hierin te laten adviseren door een van onze specialisten. Wij hebben jarenlange ervaring met Duitse online marketing, spreken de Duitse taal en kunnen u helpen om te scoren op Google.de. Uw export naar Engeland begint online!

Export naar Engeland? Wij weten de weg!
Heeft u hulp en advies nodig bij meer export naar Engeland? Wij helpen u graag en kunnen u informeren over alle aspecten van ondernemen in Engeland. Als u ons contactformulier invult nemen we binnen 24 uur contact met u op. Uiteraard kunt u uw vraag ook per mail of telefoon aan ons stellen..

Onvindbaar in Engeland? Wij helpen u!

We gaan graag vrijblijvend met u in gesprek over uw kansen op de Duitse markt en Linkbuilding Engeland. Vul het onderstaande formulier in of bel met een van onze medewerkers. We zijn telefonisch bereikbaar op 085 401 54 91.
Offerte aanvragen